Kostymbyxor

God morgon ?

Vad är planerna för denna onsdag då fina läsare? ☺ Oavsett vad ni ska göra så gör det med ett leende, både inombords och med ett leende på läpparna – det kommer påverka inställningen så mycket och även smitta av sig – visst är det härligt att kunna sprida glädje? ?

Jag ska jobba idag igen, stängningspass väntar så passar på att få träningen gjord nu innan – älskar det och det känns verkligen som att jag fått in en rutin igen! Går upp tidigare helt med egen vilja och kämpar på med målet i sikte, man känner sig så stolt när man pushar sig själv så nyvket att man faktiskt genomför det man bestämt sig för ? Invigde även mina nya byxor idag, närmare bestämt ett par kostymbyxor. Inte jeans som jag alltid envist använder haha Trodde aldrig jag skulle gå i kostymbyxor men dessa från H&M är tighta och stretchiga i modellen så det är perfekta för mig ? Mina jeans sprack ju mellan benen igår så hade inte direkt något val haha ?