When the workout is on point

Har min ”lunch”rast på jobbet nu – så kul att säga lunchrast när klockan närmar sig kl 18 haha men så blir det är man ska jobba till kl 21, tiden skjuts liksom fram när man äter ? – så tänkte passa på att kika in och höra hur ni har det ☺ Hur har dagen varit för er?

Min rullar på helt okej, träningspasset tidigare idag gick jättebra där triceps och bröst fick sig en rejäl omgång, tror faktiskt att jag även orkade lyfta lite mer även för denna muskelgrupp så det är ju kul om man blivit starkare ? sen blev det såklart min powerwalk, squats och mage – men det vet ni ju vid det här laget, det är ju standard i mitt pass haha ? Men jobbat rullar på väldigt segt idag må jag säga, det är inte så mycket besökare i butiken och jag har inte heller ett så bra flyt med kunderna som väl är sugna på att shoppa idag så det är lite tråkigt – får ladda inför de sista 3 jobbtimmarna nu, det kanske vänder haha ?