Take charge

God morgon ?

Har ni sovit gott? Pigga och glada, ready för en tisdag som säkerligen kommer bjuda på massa spännande möjligheter nu när påskledigheten är slut och det blir vardag igen? ☺ Jadå, såklart ni känner så – jag tänker så även fast jag fått nada sömn inatt haha Var fortfarande vaken vid 4, somnade säkert vid halv 5 så har nog fått kanske 4 timmars sömn men jag är ändå väldigt pigg trots det ?

Låg och tänkte på att våga ta för sig av det man vill i livet, att man måste ha lite skinn på näsan och faktiskt en lite självgod attityd för att ta sig fram. Man ska inte tänka ”jag skulle vilja göra” utan snarare ”jag ska göra” när man fightar sig fram. Man måste nog ha lite pondus, vara bestämd så att man framstår som självklara valet i vad man nu vill. Kanske snarare arrogant, är det rätt ord? ? Som jag har pratat om tidigare så måste man våga fråga och höra av sig för att kunna ta sig framåt mot det man vill, du kan antingen få ett ja eller ett nej, men du vet aldrig vilket svar du skulle fått om du inte är arrogant och vågar ta steget ☺

Ska skicka iväg lite mail idag hade jag tänkt men först ska jag träna lite och sedan jobba – ni är bäst fina läsare, tro på er själva ❤