3 månader till målet

Hann med ett träningspass nu innan jobbet som kändes väldigt effektivt må jag säga – en otroligt snabb powerwalk i 45 minuter där jag gick i ett så högt tempo att benen knappt hängde med haha ett starkt biceps & ryggmassage efter det där jag orkade lyfta relativt mycket i vikt för att vara jag – lyfte 30 kg i latsdragen så där kände jag mig stolt och framförallt stark. Väldigt stark ? Gjorde mina squats som vanligt och jag känner mig så taggad att kämpa mot mitt mål – den 17 juli när vi åker till Tokyo ?

Jag har 3 månader exakt med start idag och det är inget omöjligt mål, det gäller bara att diciplinera sig själv och äta så rent och hälsosamt som möjligt. Kosten beräknas ändå vara ca 80% av resultatet så bara man äter rätt så kommer mycket hända. Men nu blir det mycket morgonträning för min del och stenkoll på maten – så kommer jag nå mitt mål inom 3 månader ?

Men nu blir det jobb!