Det blir Tokyo i sommar

Sådärja, äntligen så har vi bokat sommarens semester till Tokyo och det bli 10 dagar i juli som vi åker till denna häftiga dag, för tredje gången – så himla underbart alltså 😀 Vi var lite tveksamma där ett tag om vi ens skulle ha råd att åka dit då priserna var väldigt höga under sommaren (vi förstod inte varför, vi trodde högsäsongen var i april/maj och tidig höst) men när Alex ringde till Expedia tidigare idag så lyckades vi få en bra deal på flyget och hotellet. Så awesome! Vi åker med samma avgång som förut med mellanlandning i Helsingfors den 17/7 så att vi kommer fram tidigt på morgonen nästa dag i Tokyo som är så perfekt då man inte förlorar någon tid i staden, sen blir det hemresa den 27/7. Det här kommer bli så kul, längtar så mycket och det är så kul när man har något att se framemot 😀 Både Summerburst och Tokyo, sen har jag 1 vecka innan avresa som jag också har semester – vad ska man hitta på då? 🙂

Så om 3 månader och 3 dagar så åker vi, det innebär gott om tid att träna sig i form, spara ihop en bra reskassa och planera alla möjliga aktiviteter därborta 😀

Här kommer lite bilder från förra resan vi gjorde i maj förra året <3

3 Comments