Inget tjutande larm denna morgon

Hej på er!

Hur mår ni denna torsdag? 🙂 Mår ni bra? Jag fick ä n t l i g e n sova ut idag utan ett irriterande tjutande larm som påminner mig om att jag måste iväg på något. Men inte idag, det här är min första lediga dag på 4 hela veckor och möjligheten att få vakna av mig själv var fantastisk 😀 Det är som att det är ett annat lugn inom mig och i lägenheten idag, ingen stress eller tid att passa – underbart! Tänkte faktiskt på det igår när jag hade svårt att sova, att man vill så mycket att man glömmer bort det viktigaste – sig själv och sin hälsa. Att köra på i 4 veckor i sträck utan någon vila är inte så jättebra egentligen, men det har liksom funkat på något sätt, jag har gått på någon form av reservenergi som har hjälpt mig igenom det, men det jag ville säga är att tänk på er själva. Det är inte farligt om ni säger nej till något eller är ärliga med att ni behöver ta det lugnt när det är mycket. Säg ifrån, och även om man vill visa sig stark och engagerad inom något så spelar det ingen roll när man är helt utmattad <3

Idag blir det därför en hemmadag, och kanske ett träningspass om jag känner för det, men ikväll kommer Ava förbi för lite drinkar – härligt! Men nu ska jag äta lite och strukturera upp dagens måsten, vad ska ni hitta på idag? 🙂