Ingen kan träna åt dig

Träning är tufft, träning är hårt, träning är blod, svett och tårar, illamående, smärta, utmattning. Det är en lång och slitsam resa, men resultatet gör det värt det. Som med allting i livet så är det bästa resultatet det som du själv har kämpat för i livet, som du med eget engagemang och hårt slit kämpat arslet av dig för att nå utan att glida runt på en räkmacka och förvänta dig att få allting, och det bästa med träning är att där finns inga genvägar och där är det bara du som avgör hur resultatet kommer bli. Ingen kan träna åt dig, ingen kan äta den hälsosamma maten för dig, ingen kan ta över de otaliga timmarna man spenderar på gymmet och ingen kan känna smärtan åt dig. Det är bara du, ingen annan. Därför är resultatet av din träning det bästa resultatet du kan få. Du klarade allting helt själv!

Med disciplin och en stark vilja kommer man långt, inom allt, jag ser träningen som ett test för sig själv, som visar hur viljestark man egentligen är för att kämpa för det man vill. Slarvar man så märker man av det, är man ihärdig så märker man av det. Resultat tar tid, men med allt slit man lägger ner, allt blod, svett och tårar  – så kommer resultatet smaka riktigt jävla bra!