Dagens jobbpass

Vilken energi jag har haft idag, något som även mina kollegor har märkt av och det är så kul att sin egna upplevda känsla även syns utåt – liksom som en bekräftelse på att det man känner är så starkt 🙂 Tror att det är min träning jag kommit igång med som sprider massa endorfiner i kroppen så att energin, humöret och styrkan känns på topp – jobbade ändå bara ett mellanpass idag men under dessa 5 timmar så körde jag i 180 haha, Tycker verkligen det är så kul att jobba i butiken, det ger så mycket att få vara så engagerad i kunderna och hjälpa dom, det ger så otroligt mycket tillbaka som sedan genererar ännu mer energi. Allt sånt smittar ju av sig haha 😀

Trevliga och supersöta Ida kom förbi idag för att plocka på sig lite bh:ar och även en bikini inför hennes Turkietresa hon ska på nu i hela 8 dagar (inte avis…nää 😛 ), vi har verkligen försökt få till en fika eller bara en träff sen vi lärde känna varandra under Hunkemöllers Christmas-event som var i november, men då hon är ute och reser så mycket (fortfarande inte avis…. 😛 ) så har vi ännu inte lyckats. Men vi fick oss en liten kort pratstund i alla fall 🙂

Men nu försvann all min energi så fort jag satte mig i soffan haha, det doftar ljuvligt i lägenheten då Alex lagar kyckling med sötpotatis – mums!