Kärlek på Drottninggatan

Jag kunde inte låta bli att ta en genväg till tunnelbanan genom Drottninggatan från Espresso House där vi suttit och pratat om hur vi ska gå vidare med examensarbetet – vi har en bra plan på vad vi ska göra nu och det jag ska göra är att analysera facebook lite mer och hur Cross Sportswear bäst använder sig av facebook i marknadsföringssyfte. En bra påskaktivitet ?

Genade igenom Drottninggatan för att våga mig på att gå där igen, utan rädsla och utan oro – och jag var inte ensam. Tror inte jag sett så mycket folk på Drottninggatan tidigare. All den kärlek som spreds, alla blommor, den fina sång som några sjöng vid Åhléns och den starka stämningen. Vi står tillsammans, enade, orädda och starka ❤ Är så stolt över min hemstad, älskar Stockholm ❤ Jag kände hur det brände bakom ögonlocken, det kommer nog aldrig blir sig likt att gå längs denna gata, minnet kommer alltid finnas där och det är så märkligt hur snabbt saker och ting kan vända. När jag lade ner en fin bukett med lilarosa blommor på Sergels Torg så föll jag en tår. Så starka känslor dessa platser kommer accossieras med nu, nu blev jag så känslosam ❤

Kanske inte det smartaste att vara så gråtfärdig när jag nu ska på min intervju för en eventuell praktik hos Kronfågel haha men men, det kommer nog gå skitbra ?❤