Det kändes riktigt bra

Så stolt jag är, är så nöjd över min insats under intervjun tidigare idag (som mer kändes som härligt tisdagssnack med en härlig tjej som jag lärde känna under mitt bootcamp jag gick på tidigare i år) och det här hörrni, det känns riktigt bra 😀 Under dessa situationer, ”intervju inför ett jobb”-situationer, så har det tidigare känts så nervöst, och där jag har tvivlat på mina erfarenheter, kunskaper och relevans för arbetet men nu kändes det så klockrent – jag trodde på mig själv och såg min rätt att vara där, att jag skulle bli en bra praktikant som skulle kunna bidra och lära mig mycket.

En praktik på Kronfågeln skulle innebära mycket eget ansvar och möjlighet att köra på de idéer man tycker skulle passa in i deras sociala medier, mycket fria händer vilket jag tycker är så kul, och ett tankesätt att det är okej att göra misstag. Hellre att man provar på och får ett mindre bra resultat än att inte prova alls. Det tankesättet gillar jag, då vågar satsa mer på idéer som kanske är lite mer outside of the box! Någon gång i nästa veckan skulle jag få besked om hur det blir, håller tummarna för att det blir ett ja, skulle passa in så bra där 😀