Dålig start på dagen

Usch vilken dålig start på dagen jag har haft, inget har funkat som jag velat och jag känner mig därför lite smått irriterad. Att en morgon kan påverks ens humör så mycket, men så är det ju – börjar dagen sisådär eller dåligt så känns det som att det håller i sig för ens inställning känns negativ.

Får försöka se positivt med dagen och allt som är planerat – träningen är avklarad men blev inte alls så effektiv som jag hoppats. Lämnade hemmet way to late då jag gick upp lite senare än tänkt och bestämde mig för att koka ägg som tydligen tog 30 min att bli klara (vi har en äggkokare, det brukar annars ta typ en kvart) så hann bara med ett kort pass med en powerwalk, mage och squats. Har stressat som tusan nu men blir ändå lite sen till träffen för examensarbetet. Suck alltså, hatar att stressa!

Efter det så ska jag till Kronfågel för ett möte/intervju om jag ska få praktisera där i höst – det skulle vara så kul, hoppas min inställning blir bättre tills dess bara!

Hoppas ni har haft en bättre morgon än mig ❤