Monday

Hej på er alla fina!

Ny dag och ny vecka, en chans att blicka framåt och se till att leva det liv man vill och leva det till fullo. Låt inget hindra dig – någonsin!

Jag började min dag med träning, bästa starten på dagen och jag ska se till att pusha mig att få till minst 3 träningspass den här veckan. Helst på morgonen också då jag tränar som bäst då, min motivation är på topp på morgonen och kroppen känns starkare då på något sätt haha☺ Har ni inte provat morgonträning så gör det, det är så värt att skippa den extra timmen sömn alltså, helt klart ? Gick dit lote senare än tänkt så hann bara med en powerwalk i ett högt tempo i 30 min följt av en tricepsövning, min squat challenge och mage – ett bra pass ändå. All träning som blir gjord är bra träning ?

Men nu ska jag röra mig till jobbet, stängningspass idag och jag ska även ha ett utvecklingssamtal om årets prestation. Vad är era planer för idag? Massa kärlek till er ❤