Klockrena reklamer


Under utbildingen så har vi pratat en del om bra reklamer som både är roliga, fyndiga, väcker känslor och är så där jäkligt bra spot on så man bara känner ”haha, det där är så klockrent”. Vi har tidigare disskuterar IKEAs reklam ”Där livet händer” som är så fin och där igenkännighetsfaktorn är stor då de fokuserar på livets alla möjliga moment, men har ni sett Telias reklam som just nu rullar i tvrutorna? Haha den är klockren, skrattade endel när jag såg den för första gången och den är verkligen spot on och har fångat in dagens liv i ett nötskal – att få likes och ha bra surf haha Även fast den är tragisk så är den så bra på samma gång, Telias marknadsföringsteam har verkligen lyckats – hatten av till er 🙂

Men hade precis mitt utvecklingssamtal på jobbet, både ros och utvecklingsmoment togs upp och det är så kul att min chef ser min utveckling och att det är stor skillnad från bara några veckor sedan – man växer alltid ? Jag ska fortsätta vara personlig i mitt bemötande med kunderna men det finns såklart endel saker jag fortfarande behöver bli bättre på och en sak är bland annat att be om mer hjälp från mina kollegor. Jag vill rätt ofta klara saker själv även om det är mycket att göra eller hålla koll på så det är värt att tänka på. Att be om hjälp är inte en svaghet utan ett tecken på styrka att sin vilja att göra ett bra jobb är större än att klara allting själv ?