Premiärmatch

Vilket fantastiskt väder det har varit idag, helt underbart och jag tyckte att det blev så varmt att vårjackan fick åka av en liten stund – är våren här nu för att stanna? 🙂 Det kunde inte ha varit ett bättre väder för premiärmatchen för säsongen för Hammarby, vi mötte upp Alexs mamma och lillebror Patrik på McDonalds vid Ringvägen för lite mat (syndade i mitt nyttiga liv med en chicken big mac och pommes fries som inte ens var goda) innan vi gick till medborgarplatsen och mötte upp några av Alexs vänner och njöt av solen. Synd att jag inte hade med min mina solglasögon men med glasögon är det ju lite svårt haha 😀

Sen började marschen längs götgatan till Tele2 Arena, det känns storlsaget att tusentals personer går tillsammans, enade för Hammarby, men jag kunde inte låta bli att känna en gemenskap för fredagens händelse. På plats så höll vi även en tyst minut, en tystnad som var så mäktig och kändes ända in i hjärtat. Började nästan gråta av den kärlek och respekt <3

Matchen kan man säga gick sådär, är som sagt inget fotbollsproffs så har inte koll på alla dos and don’ts men det var tur att det slutade 1-1 i alla fall, med mål från Hammarbys sida i sista minuten haha Grymt att det ändå aldrig är slut förens man hör visslan låta, det är liksom aldrig försent att vända till sin fördel eller som en vinst 🙂

Men nu är vi hemma och jag ska planera veckan som kommer och skicka iväg lite mail, det är ju tydligen påsk nu i veckan – se där vad fort tiden går haha 😀