En söndag

God morgon på er <3

Hur känner ni er idag? Efterskakningarna liggar fortfarande i luften, på jobbet igår så var det lugnare än en vanlig lördag och vissa butiker hade inte ens öppnat och vissa pratade om att stänga tidigare för dagen – det ligger liksom en osäkerhet hos alla. Även hos mig. Men rädslan får inte greppa tag i oss och hindra oss från att leva våra liv, det är vårt liv och vi bestämmer hur vi vill leva det: inte några hatiska personer som bara vill sprida skräck och begränsa oss. Kärlek till svenska folket idag, vi är starka och vi kommer klara oss igenom det här och bli starkare på andra sidan <3

Idag så mår man sisådär bortsett från fredagens chock, är lite utmattad känner jag, mycket som har hänt på sistone med skola och jobb men nu ska jag och Alex hämta upp hans lillebror för att gå på premiärmatchen för Hammarby – vad ska ni hitta på denna söndag? ❤