Osäker tenta, snyggaste bhn och dagens planer

Hej på er!

Hur mår ni idag? ? Jag mår bra, kan äntligen andas ut och inte längre känna en stress inför tentan som skrevs igår, fast egentligen så är jag osäker på om jag ens klarade den ? Den var inte alls som jag tänkt eller förväntade mig, frågorna var lite otydliga och förvirrande att jag dels var osäker på vad för svar läraren ville ha, att jag fick tänka till extra noga för att ens komma ihåg vilken del av alla föreläsningar frågan syftar på och till kanske 70% så chansade jag på frågorna… det är väl inte så bra, eller? Jag kände i alla fall att det är bättre att skriva något än inget alls – hoppas jag klarar mig. Hoppas hoppas hoppas!

Åkte sedan direkt till jobbet igår där jag packade upp leveransen och fick syn på en ny bh som jag.dog.för! Alltså wow vilken bh, som dessutom är en fullcup som är den bästa modellen enligt mig – den hallonröda färgen, spetsen, longlinemodellen (att bhn går lite längre ner under bysten), ja allt! Jag.Vill.Ha!! Såfort lönen kommer in på kontot så ska den bli min, ingen tvekan om saken och det bästa av allt – den görs i 70F!! ??

Men idag så är planerna att jobba ett mellanpass i skärholmen då Helena är sjuk därborta och sen möta upp Ava för att bjuda hem henne till mig ☺ Det kommer vara hennes första besök i lägenheten så imorse städade jag undan det värsta så det ser någorlunda välkomnande ut haha ?