Mitt Stockholm <3

Vi är alla skärrade efter det som hände i Stockholm city idag, Drottninggatan som jag ändå må säga är Stockholms hjärta – det är mitt hem, min trygghet, en plats jag besöker nästan varje dag – min trygghet är nu under attack. Det tragiska är att det inte var oväntat, det var bara en tidsfråga men chocktillståndet är ett faktum – nu är terrorn här. Jag jobbade i butiken i Skärholmen idag så jag var som tur var långt ifrån denna hemska händelse – men de otäcka är att jag skulle möta upp min vän Ava vid Åhléns några timmar efter dådet inträffade. Helt sjukt det där, att tänk om detta hade hänt lite senare på dagen? Vart hade jag befunnit mig då? Det är otäckt, mina tankar är under attack, tänk om.

Nej, vi ska inte vika oss, vi är starka, tillsammans är vi starka – att se hur sociala medier svämmar över med inlägg från folk som öppnar upp sina hem för de som är fast inne i city, erbjuder mat och skjuts till de som behöver. Det är kärlek och det är med den kärleken som vi kommer vinna över hatet. Alltid!

Mina tankar går till de drabbade, de som befann sig på plats och fick springa/hoppa undan för sina liv, som febrilt knappade på sina telefoner för att meddela att de mår bra, men mina tankar går främst till offren och deras familjer. All kärlek till er <3 Imorgon håller Mall of Scandinavia öppet som vanligt och ett jobbpass väntar för mig, vi i jobbgänget är rädda; men vi ska inte låta rädslan styra – livet måste trots allt inte stanna till, livet måste fortsätta. Det är så vi vinner <3