Sista lektionen idag

God morgon!

Idag gäller det – sista lektionen för den här utbildningen innan examensarbetet och sedan praktiken tar all vår vår tid och det hela ska avslutas med en tenta i eftemiddag som jag håller tummar och tår för att jag klarar. Det är så mycket termer och benämningar inom företagsekonomi att det blir lite rörligt men bara jag tar det lugnt och tänker efter så kommer det gå jättebra 🙂 Man kan ju alltid mer än man tror 🙂

Men det känns konstigt att utbildningen snart är över, sen är jag liksom…. klar… det känns overkligt men så kul 😀 Hittade en perfekt praktikplats igår också som jobbar med att stärka ungas fysiska och psykiska hälsa runt om i Sverige – alltså hur bra och perfekt är inte det för mig? 😀 Det är ju det jag brinner för och ett ämne jag vill göra skillnad inom: Reacta heter organisationen/företaget som är en ideell verksamhet baserad i Jakobsberg (nära och bra ju haha 😉 ) och jag ser redan framför mig vad jag skulle kunna hittta på för spännande projekt därborta – hoppas jag hamnar där, hoppas!