Pressevent för Michaela Fornis sko på Flattered

Som jag nämnde igår så var det oerhört stort för mig att äntligen få träffa min idol, förebild och inspirationskälla Michaela Forni irl, det var mäktigt och motiverande för mig. Inte nog med att få ta del av hennes passion, tankar kring sin bransch och hennes kloka erfarenheter, så var hon extremt trevlig och ödmjuk. Hon såg en verkligen, undrade saker och frågade genuint vad man själv sysslar med – det kändes inte fake, utan äkta och nyfiket från hennes sida 🙂

Vi möttes ett litet gäng vid NKs avdelning för damskor för att se hennes monter där hennes designade sko för Flattered stod prydligt – skorna var så snygga, mycket finare i verkligheten och de svarta tror jag skulle bli perfekta i sommar, och de rosa, beiga och gula haha  😀 Man såg verkligen Michaelas passion för skorna, hur stolt hon är över resultatet och att hon har jobbat hårt för det här. Jag gillar när hon sa att det var hon som kontaktatde Flattered och sa att hon borde designa en sko för dom haha Älskar drivkraften och det lönar sig att vara självsäker och veta vad man vill 😀

Efter den lilla presenationen så åkte vi upp till Bobergs Matsal för en härlig lunch, har aldrig varit där förut men det var hur fint som helst där – vårsolen sken in genom de stora fönstrena och lös upp hela rummet, underbart! Det bjöds på champagne, råbiff som var jättegott (första gången jag åt det 😀 ), skrei tror jag det var och sist lite te – hur gott som helst! Vi snackade bort kanske 2 timmar om Michaelas drivkrafter, tankar kring konkurrens och stöd ifrån sina bloggkollegor och att handskas med nedtryckande ord från folk som vill förminska en bara för man är bloggare. Att enda anledningen till att de stora bloggarna får göra allt de gör är för att de är bloggare. Så trist när man ska lägga ner energi och tid på att trycka ner andra – väx upp och fokusera på er själva istället!

Det här var verkligen i onsdag i toppklass, tack Michaela Forni för att du är så inspirerande – grattis till de fina skorna, och tack Flattered och Priceless för denna förmiddag. Vi ses säkert snart igen!