Pressevent

Hej på er, mår ni bra idag? ☺

Jag mår sådär, är både jätteglad och taggad för dagen samtidigt som jag är stressad över morgondagens tenta och lite andra saker. Känner mig lite all over the place haha att jag liksom vill så mycket men inte har tiden eller snarare inte resurserna för det… hm det ordnar sig nog.

Men idag ska jag på ett jättetrevligt och spännande pressevent och lunch med Michaela Forni på NK där hon ska presentera sin sko hon designat för Flattered – det kommer bli så kul, därav att jag är glad idag (har längtat till det här i mer än 1 månad tror jag?) Hela kalaset börjar vid 11:30 på NKs damavdelning för skor och därefter så åker vi alla upp till Bobergs matsal för en vårig lunch, supertrevligt och perfekt onsdagssaktivitet i det soliga (dock väldigt blåsiga) vädret ? Sen blir det kanske ett träningspass och plugg inför tentan, en bra onsdag! Vad är era planer? ❤