Företagsekonomi och annat förvirrande

Jag blir på riktigt snurrig av det jag studerar inför just nu – det är bland annat avtal, bokföring, särintäkter, särkostnader, olika begrepp inom avtal, balansräkning osv. Min hjärna är förvirrad haha jag känner att det här, sånt som rör företagsekonomi och företagande generellt, inte är min starka sida och ett ämne som jag faktiskt inte har berört förut, i alla fall inte tillräckligt för att känna att jag har koll. Jag tycker det är otroligt intressant och väldigt lärorikt då det är detta jag måste ha koll på och vill veta mer om, om jag vill bli egenföretagare, men att försöka trycka in allt för att klara en tenta – that’s hard 😛

Men jag märker att jag har fått mer kött på benen med min egna företagsidé, hur man ska strukturera upp en affärsplan och vilka komponenter man måste tillhanhålla för att kunna komma vidare på bästa möjliga sätt. Det här ska bli kul att arbeta vidare med, när jag har lite mer koll 😀

Träningen gick i alla fall sådär idag, all energi jag trodde jag hade samlat på mig efter lunchen försvann helt så jag orkade knappt någonting haha, tror jag är lite trött efter de senaste veckor med intensivt jobbande, pluggande, förberedelser för praktiktplats & examensarbetet att kroppen börjar känna av att det närmar sig slutet och att det snart kommer lugna ner sig 🙂 Äsch, tar nya tag imorgon istället – nu ska jag dricka lite te och koppla av så att all information sjunker in i mitt minne!