Shoppingfri månad

Okej hörrni, nu ska jag försöka mig på att ha en shoppingfri månad (I know, visst är man smart som har detta nu när våren knackar på dörren och man vill ha massa vårnytt 😀 ) Jag brukar inte shoppa så mycket egentligen nu när jag tänker efter men i och med inflytten i lägenheten förra månaden och alla utgifter till möbler och all inredning osv så känns det som att april får bli shoppingfri, den skulle behöva vara shoppingfri helt enkelt. Den måste vara shoppingfri. Fram tills 25 april i alla fall ?

Åh vad det här kommer bli svårt alltså – det är ju så lätt att bara klicka runt på olika webbshoppar när man är uttråkad och man kan ju inte låta bli att inte fastna för alla härliga vårfärger och annat vårfint – har liksom redan hittat ett par beiga jeans från GinaTricot och en fin blus från H&M jag vill ha, hur ska det här gå? Hur länge är det kvar till 25 april? Är det fusk om man kör faktura, att man liksom betalar nästa månad? Det borde ju inte räknas då betalningen sker i maj haha tycker jag??