Morningworkout

God morgon!

Så skönt att få börja dagen med lite träning ? trots att det är det bästa jag vet och den bästa tiden att få sin träning gjord på, så har det varit kämpigt att ta sig upp på sistone för att få till ett pass innan jobb och skola, jag försöker varje dag (har tom ett larm ställt för just morgonträningen) men bestämmer mig alltid för att sova lite extra istället ?. Men det gäller bara att bestämma sig och tänka efter på vad man vill – vill du något så får du kämpa för det och helt enkelt ta dig i kragen så det blir gjort. Bara du kan göra det för dig själv, ingen annan ☺

För min del så blev det en powerwalk i ett väldigt snabbt tempo följt av triceps, mage och såklart mina 3×15 squats i min challenge (första veckan av 5 avklarad ?) Känner mig väldigt nöjd över passet, kände mig stark, liksom taggad i kroppen!

Men nu ska jag ta mig till Nacka Forum för ett jobbpass, känns så konstigt att åka åt det hållet igen då man inte ska hem till Alexs familj för att bo där – kan inte fatta att vi har haft vårt egna boende i lite mer än 1 månad, det känns så himla bra ?