Stronger!

Så skönt att träna alltså, det ger en sån styrka inom mig, att jag ständigt bevisar för mig själv att jag orkar och klarar av saker och ting även om det är tungt (bokstavligt talat haha, så dålig humor jag har 😀 ) – körde på rygg och biceps idag och trots att det var extra kämpigt pga mina axlar som är så spända att det gjorde ont i vissa övningar, så körde jag på, jag gav inte upp. Har försökt slappna av i mina axlar under hela dagen genom att ta djupa andetag och släppa/trycka ner axlarna vi utandningen, det har hjälpt lite men inte tillräckligt, undrar vad smärtan/spänningarna beror på? :/ Vågar man googla haha 😉

Nej men nu ska jag plugga lite innan jag sätter igång med maten så att den är redo när Alex kommer hem från sin träning – kyckling med ris blir det, vi har ju köpt en riskokare och riset blir så fluffigt och gott, aldrig ätit så gott ris 😀 Eller jo, i Tokyo, men japaner kan ju sitt ris haha 😀