Out of Office

Hej på er ?

Är just nu påväg till jobbet efter en god natts sömn efter en väldigt bra fredag ? Jobbet gick jättebra igår, många glada och trevliga kunder som var så tacksamma för den hjälp de fick (det är bara kul att få hjälpa till ?), så när jag slutade vid kl 18 så var jag redo för en kort aw med Sara, en ny bekantskap som är hur trevlig som helst och lätt att prata med. Ni vet när man känner sig trygg att våga vara sig själv utan att personen dömmer en, och man känner en nyfikenhet till den andra personen ☺ Vi gjorde ett kort besök till after work-festen Out of office som höll till på Ambassadör igår, vi var där i ca 2 timmar innan de rundade av och den smockade folkmassan skulle ta sig ut. Det var verkligen skitkul, det var så mycket folk att man knappt kunde röra sig och musiken och stämningen var grym! Tycker det är så kul att de verkligen går all in med det här, ett perfekt avslut på månaden och en perfekt förfest till kvällen ☺

Men idag blir det jobb och sedan hem för att varva plugg med tv-tittande, känner mig lite lost i kursen som vi ska ha tenta på redan nu på fredag (!!!!) så behöver läsa ikapp lektionsmaterialet från veckan igen. Help me haha ?