Lördagskväll

Har ni haft en bra dag fina läsare? 🙂 Jag hoppas det, min dag har flugit förbi i ett, det har varit jättemånga trevliga och glada kunder även idag som uppskattas så mycket då glädje smittar av sig och ett trevligt bemötande tillbaka värmer mitt hjärta. Jag älskar människor som ser och respekterar sina människor, det är guldvärt i ett samhälle där egoism och att se ner på andra verkar vara vardag. Usch, nej mer glädje till folket – kärlek vinner alltid över hat i slutändan. Alltid!

Har ni förresten gjort era 3×15 squats i min 35 day squat challenge? Idag är ju dag nummer 5 så det innebär vila i schemat, ni minns väl 4 dagar med squats följt av en dags vila innan man kör på i 4 dagar igen? 🙂 Det är lätt att glömma bort, det har jag själv märkt, men tänk att det är bara 2 minuter av din dag. Det är ingenting så gör det innan du går och lägger dig eller medans du tittar på tv. Det finns alltid tid. Imorgon kör vi på igen, kom igen nu 😀

Men nu är det lördagsmys som gäller, har bunkrat upp med vindruvor och jordgubbar samt lite nachos som jag ska dippa i gräddfil och sås – det är så gott 😀 Kanske ett konstigt kvällstreat men alla gillar väl tacos och utan allt matigt i rätten så blir det ett bra snacks 🙂