Det finns alltid tid att förändra

God morgon från en mycket tröttare Emilia än igår, haha kunde knappt öppna mina ögon när larmet ringde imorse – kan nog inte minnas när jag var såhär morgontrött sist haha – Tror det är så mycket som snurrar runt i hjärnan på mig, en liten inre stress då det är så mycket som ska göras med skolan men tror det kommer släppa när examensarbetet sätter igång om 1 vecka då jag bara behöver fokusera på det (och jobbet såklart) 🙂

Hur mår ni då fina läsare? Känner ni er relativt lugna i/med er tillvara just nu? 🙂 Ja/nej? Är svaret Ja så är det jättebra, då har ni hittat er plats i livet ( i alla fall för nu 🙂 ) och känner att ni är bekväma med hur livet är utformat, men är svaret Nej så kan det bero på 2 olika anledningar – antingen att man har tröttnat på sin tillvaro eller att man helt enkelt inte är nöjd. Men det är aldrig försent att förändra, livet är till för förändring så att du känner dig nöjd över där du är, livet är för kort för att sitta fast på ett dåligt jobb, känna att man vill resa men aldrig gör det osv. Gillar du inget i din tillvaro så ändra det! Det är inte lätt men det går, med små enkla steg så går det att förändra. Men du ska aldrig riktigt nöja dig, utan du ska komma till den punkt där du känner att du har tid och gör det du vill och älskar för stunden, men alltid vill utmanas och tänja dina begränsningar 🙂

Idag ska jag kämpa mig igenom en dag med skola, jobb, plugg och ett kort event för en ny app nu ikväll innan jag får stupa i säng – är jag tragisk om jag längtar mer till sängen än eventet just nu? haha 😀 är så trött ?