Tack för svaren

Så kul att jag har fått in några svar via min enkätundersökning jag delade med mig av för några veckor sedan – tack så jättemycket ni som har svarat, ni påverkar så mycket för om det ens är möjligt eller inte att ta fram den här idéen, men jag vill och behöver mer, mer, mer svar! Ni som ännu inte har svarar men som bara läääängtar efter att få göra er röst hörd – klicka er in HÄR för att svara på 10 enkla frågor inom er souvenirshopping 🙂 Tack <3

Den roliga slutsatsen jag kan dra utififrån svaren jag redan fått in är att ni är många därute som efterfrågar samma sak – en souvenir som man enkelt och stilmässigt kan få med i sin vardag, precis det som min idé grundar sig på – så pirrigt det blev nu i magen när det känns som att man är på rätt spår haha 🙂 Men svaren räcker som sagt inte för att göra en slutgiltig bedömning, jag behöver mer kött på benen så lämna era åsikter – Det skulle göra mig så glad 🙂