A bumpy road isn’t a bad thing

God morgon, god morgon!

Någon mer än jag som är värsta tröttmössan idag? Haha Jag verkar ha hamnat i en ond cirkel för jag är trött konstant, sover jätttedåligt och somnar vid 2-3 tiden även fast jag lägger mig strax innan 23, jättejobbigt. Ögonen är så trötta idag att dom svider, men det är att kämpa för idag är det först skola och sedan jobb fram till stängning, sen stupa i säng som den tappre krigaren jag är haha 🙂

När jag inte kunde somna igår så låg jag och tänkte på att ständigt behöva kämpa för att få det man vill ha, att det känns som att vissa bara glider runt på en räkmacka och får allt utan att anstränga sig speciellt mycket, medans andra som jag själv får kämpa arslet av sig för allt man vill ha. Lite bumpy roads att ta sig igenom, men i mina ögon är det inte något dåligt. Hellre en lite ostadig, kämpig, krokig och besvärlig väg fram till det man vill ha än smooth sailing hela vägen där man inte ens har ett litet skrapsår från resan. Vet ni varför? För då förstår man värdet av det man fått, man vet att man gjort sig förtjänt av det, man uppskattar det, tar det inte för givet och man känner en stolthet att man trots otaliga motgångar, tog sig igenom det, kämpade, krigade och står sedan där med beviset i handen. Att du klarar allt du vill bara du kämpar för det. Jag älskar det, trots att allt kanske känns hopplöst och att hela världen är emot en, så kommer du, om du inte ger upp, att lyckas.

Aja, nu är det skola som gäller, ha en fantastisk onsdag och tänk på det jag skrev ovan – kärlek till er <3