Todays agenda

God morgon 🙂

Hur mår ni idag? 🙂 Glada, arga, ledsna, förvirrade, stressade, nervösa? Alla känslor är tillåtna, alla känslor är okej att känna, men är det någon känsla ni har idag som ni inte gillar så får ni först hitta roten till varför ni känner just den känslan och arbeta för att den känslan ska vända till det du vill. Det kommer kanske inte ske över en dag, eller det kanske det gör, men låt det även ta tid. Förändra hellre roten till de dåliga känslorna långsiktigt än att göra en kortsiktig lösning, det kommer du må så mycket bättre av <3

Jag mår bra, skönt att ha möjlighet att sova ut lite även idag – känner mig dock fortfarande lite täppt i huvudet så hoppas inget bryter ut, ain’t got time for that (varför hör jag en röst som om en medelålders kvinna från typ Texas säger det där haha)! Idag blir det att läsa på lite från gårdagens föreläsning, skicka iväg en ansöka om praktikplats, planera kommande inlägg, skriva på vår projektplan till examensarbetet, springa iväg till gymmet för ett träningspass och sedan runda av dagen med ett jobbpass i butiken i Skärholmen. En händelserik dag – vad är era planer? 🙂