Plugga, plugga, plugga

Hej på er – hur mår ni denna måndag?

Fick kanske 3 timmars sömn inatt, låg vaken till halv 4 skulle jag tro för att jag satt och skrev på den individuella rapporten som har deadline idag kl 18, så idag är jag så trött att ögonen svider – men jag måste fortsätta skriva idag, kom inte iväg till skolan då jag var alldeles för trött imorse (får ta nya tag imorgon) men på ett sätt så är det nog lika bra bra för då har jag flera timmar på mig att hinna klart med rapporten. Vill ju gärna bli klar i tid och känna att det jag lämnar in är helt okej 🙂 Så typsikt mig att det alltid blir såhär sista minuten Emilia – ibland är det inte bra att vara optimist haha 😀

Vad är era planer för idag då allihopa? 🙂 Oavsett vad ni ska göra så vill jag att ni ska tänka att ni kan, att inget är omöjligt och inte låta era tankar hindra er från era drömmar. Det är bara ni som begränsar er själva, det är ni som säger nej, som tvekar på era kunksaper och låter era rädslor eller er osäkerhet i er själva hindra er från att göra det ni verkligen vill. Vill ni att det ska vara på det sättet? Det vill inte jag med mig själv och jag tror inte ni vill det heller – så vi kan, bara vi vill och bestämmer oss <3