Sommartid!

God morgon sommartid – underbart att du är här 😀

Ett steg närmare en varm och skön vår, samt sommaren som väntar runt hörnet – men jag tror nog att det var lite dumt av mig att ta på mig vårjackan igår trots allt då jag vaknade lite täppt i huvudet faktiskt, lite seg haha Jag hoppas verkligen inte att ytterligare en förkylning ska bita sig fast och sprida sig i kroppen, har inte tid med det – får dricka massa te och ingefära så att inget bryter ut!!

Hade en jättetrevlig kväll igår då Lukas och Jeannine kom förbi med sin lilla pälsboll (glömde ta bilder tyvärr 🙁 ), vi åt otroligt god oxfile som Alex hade lagat och såklart våfflor till efterrätt då det var våffeldagen haha Vi snackade bort några timmar om allt möjligt innan de rörde sig hemåt, hur livet helt plötsligt kan vända till det bättre och att saker man inte vågat hoppas på kan hända – en fantastisk lördag 🙂

Idag blir det att maratonskriva min individuella rapport i den här kursen, ska jobba idag till stängning så ska strax röra mig till jobbet men innan dess och även när jag kommer hem så blir det att skriva, skriva, skriva. Inlämning imorgon kl 18 så har inte så jättemycket tid på mig haha Så typiskt mig det här 😀