Vårjackan på

Hej på er!

Hur fantastiskt är det inte att kunna ta på sig en tunnare jacka? Invigde min snygga beige/gråa trenchcoat för den hör säsongen och till min förvåning så frös jag inte så mycket när jag gick från jobbet strax efter kl 21, det var inte så kallt på kvällen – hur underbart ju!! ? Den fick åka på idag igen, fast nu märker jag ju att himlen ser lite dyster ut.. äsch då ?

Men hörrni, är det någon mer än jsg som har problem med att få in sina linser? Haha ibland så går det på första eller andra försöket men både igår och idag så har jag kämpat i kanske 5 minuter, kanske 10 haha ? är det någon teknik jag inte lärt mig än? haha, det är i alla fall väldigt skönt att kunna se bra även utan glasögon ?

Men idag blir det jobb och sen direkt hem då Jeannine och Lukas kommer förbi, och förhoppningsvis deras lilla pälsboll – vill ha lite hundgos ?❤ Vad ska ni hitta på denna lördag? ☺❤