Presentation idag

God morgon torsdag – tack och lov för solens strålande närvaro idag, annars hade det känts extra tungt att ta sig upp!

Idag är det nämligen dags för presentation av vår projektplan som vi tagit fram till kursen jag har nu, så skönt att detta är ett grupparbete så jag slipper stå framför alla, helt själv och känna hur jag blir röd som en tomat och en öken sprider sig i munnen haha Alltid skönt när man har stöd och lite backup från sina gruppmedlemar ☺

Annars så känns dagen lite tung, det går verkligen upp och ner för mig på sistone och det är faktiskt lite tråkigt, man vet liksom aldrig hur jag kommer känna mig när jag vaknar och det förstör så mycket. Men fick en skittråkig och otroligt sårande kommentar från någon okänd på Instagram igår på min senaste träningsbild att jag såg ut som en transsexuell bodybuilder. Kul liksom, precis det man vill höra när man redan hatar hur man ser ut och tycker man är ständigt ful. Vem faan får för sig att skriva något sånt!?

Aja, måste ta mig igenom skoldagen och presentationen nu och sen typ hem och lägga mig i soffan…. Ha en fin dag alla hjärtan och sprid kärlek, var inte en sån person som sprider hat och får personer att må dåligt ❤❤

Får klistra på ett leende och försöka tänka positivt ändå, om det går idag. Grät mig själv till sömns igår då jag vill ändra hela mig…

 

One Comment

  1. Vilket skitsnack! Du är hur snygg som helst och det är ett faktum inget jag säger bara för att vara snäll. När man får såna intelligensbefriade kommentarer så bör man bara blocka, radera och tänka på att antalet som tycker det exakt motsatta är betydligt fler! I såna här situationer så får man inte lyssna på sin inre (i många fall – i alla fall för mig – elaka) röst för det är ofta en skev bild man har av sig själv om den är negativ. Alla är förstås fina som de är, men du är finare än de flesta så ta det till dig istället för det som trollet skrev!

    Kram <3