The Sofa

Här är den, vår efterlängtade soffa som skulle dröja nästan 4 veckor extra på att levereras (not OK Mio!) – äntligen är den här och den är så snygg där i hörnet, utmärkt passform 🙂

Vi valde ju soffan som jag fastnade för då den passade bättre ihop med sängen (inte för att de är i samma rum, men det blir en helhet i lägenheten) så den mörkmelerande hörnsoffan i gråfärg med stora kuddar och mjuk sittdyna fick det bli – så nöjd och såklart så nöjd att jag vann soffstriden 😉 haha Nejdå, ibland får man ju kompromissa och se till vad som blir bäst för lägenhets utseende 🙂

Så nu kära läsare så börjar lägenheten ta form, bara några ynka småsaker är kvar tills det är 100%, men nu känner vi oss i alla fall redo att bjuda hem folk nu när vi kan erbjuda dom någonstans att sitta haha Första gästerna (bortsett från våra familjer som hjälpte till i början) kommer på lördag – så kul 😀