Stripes

God morgon 🙂

Hur är er inställning till er själva, till livet idag? 🙂 Allt går ju upp och ner, och det inkluderar även sin inställning till saker och ting – det är naturligt, vissa dagar känner man sig helt enkelt inte så pepp men det är okej, man kan inte vara ett vandrade lyckopiller som tycker allt är hur fantastiskt som helst. Det jag tycker är viktigt att alltid tänka på under dessa dagar är att man trots sin negativa inställning inte stänger in sig i dessa tankar och låter dom styra, inget är hugget i sten och bara för att dagen börjar lite negativt behöver inte resten av dagen fortsätta i samma spår. Lev inte dagen inom dessa 4 väggar som vägrar se om något bra eller positivt händer, utan ha ett fortsatt öppet sinne och öppna dina ögon för det som händer runtomkring <3

Jag mår bra men är fortfarande jättetrött, hade så svårt att somna och sova bra inatt då huvudet snurrae på högvarv, så idag blir extra kämpigt (tänk på inställningen nu Emilia). Vår presentation ska bli klar idag, presentationstexten ska finslipas och den individuella rapporten ska påbörjas – Det här grejej jag, men nu ska vi ha en gästföreläsning om Google Analytics som kommer bli så spännande 🙂