Klickat hem träningsprylar

Min inställning till saker och ting verkar köra en liten berg och dal bana vissa dagar haha men just idag, eller just nu i denna stunden så fick jag sån energikick till min träning då jag sitter och ska beställa hem lite proteinpulver 😀 Ni vet när man helt plötsligt bara känner sig taggad, vill lyfta tungt, se kroppen förändras i spegeln, bli starkare och man bara känner, ”nej nu jäklar, nu kör vi för tusan, nu köttar vi järnet!” Precis som när man ser träningsreklamer där personerna sliter hårt och svetten bara rinner. Så, precis så vill jag ha det. Vill typ gå på ett bootcamp igen, eller något där jag har regelbundna pass samma dagar, samma tid varje vecka som är intensiva, tuffa och tunga – har ni något tips på sådant som inte är allt för dyrt? 🙂

Lyckades jogga i 10 minuter i sträck idag på gymmet, jag förstår att när det kommer till just löpning så sitter väldigt mycket i sitt huvud – för det är alltid en själv som sätter sina gränser, kroppen brukar alltid orka mer än man tror, så jag blev ganska så stolt över mig själv när jag pushade mig under de 10 minuterna 😀 Hejja mig, körde lite squats efter det också, samt mage – pricken över i 🙂