Give yourself time to breathe

Jag är verkligen ett sömnpiller idag haha Har så mycket att tänka på inom skolan att jag är helt snurrig i huvudet, ni vet när man inte riktigt vet i vilken ände man ska börja och man har så mycket att göra – verkar vara slutspurten nu innan sommarlovet haha 😀

Vad får man göra då för att få tillbaka energin igen och lugna stressen inom sig? Jag tror att det viktigaste man kan göra är att andas och tillåta sig själv att slappna av även fast det känns hektiskt och tidspressat i dagsläget. Att kunna hitta ett inre lugn i de mest stressade situationerna är guldvärt och att via andetaget släppa in tankar som säger att ”allt kommer ordna sig, stressa inte upp dig i onödan, du kommer hinna”. Jag har själv upplevt att stress i de flesta fall resulterar i kaos som sedan resulterar i mer stress, men om man istället hade tagit ett andetag, lugnat ner sig själv och tagit en sak i taget – då hade det nog blivit bättre. Tillåt er själva att andas och slappna av även fast det känns som att tiden inte räcker till för det – jag tror det kommer underlätta något enormt <3