Brand event i Amsterdam – dag 1

Att få möjilgheten att ens få följa med på Hunkemöllers stora Brand event var verkligen en stor ära då det bara är för butikscheferna och de som jobbar på kontoret inom företaget, men då jag är en intern ambassadör så fick jag följa med – tack så mycket för det 🙂

Vi flög ner tidigt på morgonen på tisdagen och jag sov hela resan ner vilket var så skönt efter en natt med kanske 4 timmars sömn haha När vi landat så mötte vi upp resten av ambassadörerna för att ha en trevlig ambassadörslunch på en belgisk restaurang vid nmn Oliver’s där jag åt en otroligt god Qrouqe Madame som är en varm macka med ost, skinka och ett ägg på toppen – mums, det mättande min tomma mage.

Sen tog vi oss till hotellet för att lämna våra väskor, göra oss i ordning och byta om till dagens dresscode – black and white, där ett par svarta jeans och en vit blus fick bli min outfit. Efter en sista check i spegeln så tog vi oss till Tivoli, en otroligt stor lokal där vi fick ta del av mycket spännande modevisningar och tankar om kommande kollektioner som jag tyvärr inte kan berätta något mer om än då det inte är presenterat för allmänheten ännu, men det är mycket fint och spännande som kommer lanseras under året 🙂

Efter att ha tagit del av mycket av det som komma skall både när det kommer till kollektioner och internt på företaget så var det sedan dags för middag och fest – det bjöds på olika sorters plockmat man kunde välja mellan som hamburgare, lasagne, pasta och asiatisk som var så gott, vill inte veta hur mycket man åt haha 😀 Det var även fri bar så några glas vin slank ner under kvällen så man kände sig lagom taggad när dansgolvet satte igång och vi dansade till lite innan midnatt innan vi promenerade hemåt. Somnade på en gång efter en dag med så mycket spännande och nya intryck 🙂