Havreplättar med hallon & vaniljkvarg

Nu tjatar jag på en himla massa om mina otroligt goda havreplättar meeen den här gången så gjorde jag faktiskt en annan spinn på dom som jag känner är så värd att dela med sig av 😀 Jag glömde köpa hem naturell kvarg igår som ju är en av ingredienserna – då får man ju helt enkelt ta det man har och det vi hade i kylen var en hallon & vanilj kvarg, eller yoghurtkvarg för att vara exakt haha 🙂

Vilket experiment det blev, det kunde bli så fel eller så rätt i smakerna, men hur gott blev det inte?? 😀 Alltså wow, vad goda dom blev, det blev som plättar med en hint av hallon och vanilj, extra smaksatta och jag är positivt överraskad, mums mums mums! – Nu kommer jag helt klart börja köra med den här kvargen istället för den naturella haha Mycket godare än de med naturell kvarg, men de tillagas på precis samma sätt som tidigare och är som vanligt godast när de är kalla 😀