Hey Sunday

Det är ju så typiskt att så fort jag är ledig och vill sova ut, så vaknar jag alltid jättetidigt och kan inte somna om, men när jag ska iväg på jobb eller skola så är det enda jag vill att få sova någon timme till haha varför är det så? 😀 Kände att jag ville passa på att sova idag då det nu väntar 2 intensiva veckor för mig, men aja – sova och vila kan jag göra sen!

Men hej på er, hur mår ni idag? 🙂 Vad gillar ni min bakgrundsbild på datorn? Tog den bilden till ett blogginlägg för några år sedan då jag hade klickat hem en massa skönhetsprodukter från Kicks och gillade ”Hey Gorgeous” som de hade skrivit i boxen så att den fick agera som bakgrund för allt som jag beställt. Och den fastnade för mig, tycker det är viktigt att lämna små hintar till sig själv på ställen där man ofta är som kan hjälpa till att boosta en lite. Små meddelanden som ”du är fantastisk” eller ”du är så smart” som gång efter gång kanske fastnar i sitt huvud. Små medel som kan göra stor skillnad i slutändan, oavsett hur lång resan dit är 🙂

Solen skiner idag och så snart jag och Alex är klara med städningen här hemma så ska vi ge oss ut på en liten promenad innan jag måste sätta mig ner för att plugga och planera veckan – vad ska ni göra denna söndag? 🙂