En tripp till IKEA

Har precis landat i vår fina och sköna soffa efter en liten dagstur till IKEA – sådär lite spontant som alltid är så underbart haha 🙂 Alexs mamma skulle en sväng till IKEA och undrade om vi behövde något och då bland annat fler galgar till garderoben, en hylla samt mat behövdes så tackade vi inte direkt nej till skjuts – livet utan körkort är amazing haha Måste ta tag i det nu!

Det blev lite smått och gott i alla fall, lite de sista bitarna till lägenheten även fast det fortfarande är lite småplock kvar, men så är det nog när man flyttar till nytt – allt tar sin tid och allt faller på plats under resans gång, så vi kommer nog inte stressa med det sista (även fast vi vill bli klara med allt NU 😀 ). Men nu blir det att sitta vid datorn några timmar och få plugget gjort – är otroligt bra på att skjuta på just plugg då det är så trist men när det väl är gjort så är det skönt, bara att sätta igång helt enkelt haha 😀

Vi är sugna på att bli med växt, en stor växt som lyfter rummet och ger det lite grönska och fräschhet – hur tror ni en sådan hade blivit? To much eller? 🙂