Linser

Hej hej på er ?

Igår kom äntligen vår soffa och den gör sig så hinla bra där i hörnet av vardagsrummet med sin gråmelerade färg – verkligen ett tomrum som saknades, sista stora pusselbiten som föll på plats ☺Soffan är ju en ganska viktig del i ett boende haha så skönt att ha den på plats – ska visa er sen i ett annat inlägg!

Är påväg till jobbet nu och försöker vänja mig med linserna som jag kämpade med att få in imorse – höger öga gick jättebra men vänster var lite knepigare som ramlade ur och vek sig hela tiden haha men det känns bra, ovant men bra. Får se under dagen hur bra jag ser men om jag ska vara ärlig så är det skönt att slippa glasögonen lite haha ?

Vad är era planer för idag då? Våren verkar hålla i sig även idag så om jag hade varit ledig så hade jag passat på att vara ute – släng på vårjackan, ett par sneakers, en sjal och ge er ut – lyckostar ?