Småfix

Jag har precis kämpat mig igenom mitt 5 eller 6 träningspass för den här veckan haha Jag har tränat för många pass den här veckan att jag inte ens har koll på hur många jag har gjort haha 😀 Det känns i alla fall bra i kroppen så det är ett bra tecken, jag känner mig stark och pigg även fast jag var lite slö under mitt triceps & bröst pass jag hade idag, jag tror mitt pass från igår slog ut energin lite haha Jag känner mig nöjd ändå, att lyfta tungt ger så otroligt mycket för mig – ni som är rädda för att bli större om ni tränar styrka (ett vanligt tänk hos tjejer, har tänkt så själv), tänk om och tänk rätt för det är precis tvärtom. Att träna styrka gör er mindre och mer ”kompakt” (haha) och ni blir såååå mycket starkare. Så ger er ut bland alla vikter och ge ifrån er massa ljud när ni lyfter tungt 😀

Är i alla fall hemma nu och ska få lite småfix gjort – lite pappersarbete skulle jag vilja säga haha Måste skicka iväg lite brev iom flytten och sen så ska jag plugga lite, skriva på mitt CV och personligt brev att skicka iväg till praktikplatser och sen jobba med min idé. Mycket saker som ska hända, så dags att sätta igång, börjar med det som ska postas – det kommer gå fort 🙂

Haha sån konstig vinkel på sista bilden men testade på självutlösaren och tja… det gick sådär ?