Friday feeling

God morgon och glad fredag på er ?

Vad är era planer för idag? ? Jag är just nu påväg in till Espresso House för att tillsammans med min grupp fortsätta jobba vidare på våran presentation – projektplanen jag pratade om igår ☺ Vi har vår redovisning redan nu på torsdag och sen så ska en individuell rapport lämnas in också så det är mycket som ska göras på relativt kort tid! Så efter vår teäff så tar jag paus för att träna och sen pluggar jag vidare på egen hand hemma.

Men hörrni, soffan kom inte igår heller!!! Vad tusan är det för fel, de hörde inte ens av sig trots att de lovade i onsdags att de skulle komma igår – det här är inte okej någonstans från varken Mios eller Brings sida och vi är inte glada! Om soffan redan är försenad i 3 veckor så borde det vara hög prioritet på att leverera den men tydligen inte – är så irriterad alltså, bojkottar Mio efter det här!

Men det är ändå fredag och solen skiner, det är verkligen vår i luften nu – då känner man hur mungiporna riktar sig uppåt. Le idag, det sprider så mycket glädje till alla i din omgivning ☺