Konceptet av en projektplan

Nu tror jag att jag har fattat konceptet av vad en projektplans syfte är, under hela den här kursen så har jag känt mig lite lost i vad en projektplan är – det är inte en strategi som jag så gärna vill att det ska vara utan det är mer som en plan på hur man sedan ska ta fram en strategi. Som en checklista där man listar vad strategin bör innehålla för att bli så effektiv och hållbar som möjligt. Lite som ett träningsmål, du vill springa ett maraton och projektplanen är alla komponenter du måste ha för att göra strategin så hållbar och enkel som möjligt ( t ex. vikten av att ha rätt träningsskor, lägga tid på att träna), men strategin är sedan hur du använder dig av dessa komponenter för att klara av maratonet. Eller? haha 😀

Poletten lär väl ramla ner snart hoppas jag, men jag fick till ett riktigt killerpass på gymmet efter skolan – jag upptäckte att jag inte har tränat styrka på jättelänge så det kändes så skönt att få låta musklerna lyfta tungt och jobba hårt 🙂 Det var ryggen och mina biceps som fick lite stryk idag och jag känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig på – love it!