Forever Pretty

Det har kommit in en ny doft på jobbet som jag fullkomligt älskar – Forever Pretty – den doftar underbart (med inslag av Patchouli, vanilj och vetiver), precis sådär lagom sött och fräscht som kommer passa utmärkt nu till våren – inte alls för tung eller för påfrestande för luktsinnet haha 🙂 Gick runt och doftade på den hela lördagen när jag jobbade och jag kunde faktiskt inte låta bli att köpa hem ett eget litet exemplar av denna goda doft i en perfekt travelsize som passar utmärkt att ha med i träningsväskan 😀

Jag gillar namnet också – Forever Pretty, för det är vi alltid och det passar med Hunkemöllers känsla; men tänk på att skönhet är inget som egentligen bara sitter på utsidan, utan det är insidan som är det viktigaste, vad ni har i hjärtat. Att ni behandla era medmänniskor med respekt, omtanke, kärlek, förståelse, ödmjukhet, är snälla mot varandra och ser era medmänniskor som jämlikar, att ni inte ser ner på någon eller tror ni är bättre. Det är riktig skönhet, där är man Forever Pretty för det finns alltid där inom dig. En utsidan kan du alltid förändra men det som finns på insidan är något mer unikt som du kommer ha för alltid <3