A sunny thursday

Hej fina solstrålar ❤

Har ni sovit gott inatt och mår bra idag? ☺ Av alla bra saker ni gjorde igår, vad tar ni med er in i denna torsdag för att göra den minst lika bra eller om inte bättre, mer spännande än igår? ☺ Att se alla de bra saker man gör är svårt, det är nästan som att man är blind för dom ibland, att man medvetet sållar bort det ur minnet och bara fokuserar på sllt dåligt. Men om ni verkligen tänker efter och låter er själva se både de bra och mindre bra sakerna, så kommer ni lättare kunna ge er själva beröm, en klapp på axeln, inse ert grymma värde, inse hur fantastiska ni är, men även veta om vad ni behöver bli bättre på, ändra eller vilka beteenden att sluta upp med. Så öppna ögonen för ert beteende och se hela er själva ❤

Soffan kom ju inte igår, irtiterande! De ringde vid kvart över 9 och sa att det blev något strul och att de kommer vid halv 11 (?) istället, så vi var skitarga och sa att de ska komma prick halv 7 på kvällen imorgon. Redan 3 veckor försenad och de strular till det vid leveransen…Om de inte kommer idag så blir vi inte glada! Aja, idag blir det skola, vi ska jobba med vår exemanation för den här kursen som ska redovisas nästa vecka och sen ska jag hämta ut mina linser och få till ett träningspass. Och såklart bada lite i solens strålar – solskyddsfaktor 50 är i ansiktet så jag är ready for some sun ?❤