Klickat hem!

Okej, det blev lite shopping på H&M ändå, kunde inte låta bli när jag känner att hela min garderob är så tråkig, att hela jag är så tråkig – jag kände att jag verkligen behövde en liten vårstädning av min look haha 🙂 Fast nu när jag kikar på min kundvagn så blev den nog lite simpel trots allt…. haha fast nää, lite annorlunda och lite roligare saker har jag klickat hem 🙂

Ett par klassiska blåa jeans (ett måste i garderoben nu till våren 🙂 ) och faktiskt ett par kostymbyxor med dragkedjedetaljer ramlade ner i kundvagnen 🙂 Var osäker på storleken i både jeansen och kostymbyxorna så jag klickade hem både en 38 och en 40 för att se vilken som blir bäst. En beige/orange topp med en djup urringning samt en otroligt snygg rödfärgad blus fick också följa med – hoppas verkligen att blusen passar, den fanns bara kvar i storlek 38 och jag är orolig att det kan bli lite för tight i armarna. När det kommer till blusar så brukar jag behöva antingen en 40 eller 42 då det ibland blir för tight i armarna, men jag håller tummarna att en 38 funkar! Skepparmössan och solglasögonen ska jag också köpa men de klickade jag inte hem utan de köper jag istället i butik, de kommer bli så snygga tillsammans, en riktig drömvårlook 😀

One Comment