En utpumpad kropp

Haha, jag må vara galen ibland när det kommer till träning och kör väldigt hårt vissa dagar – checkade av pass nummer 2 för idag för en stund sedan, ett Build’n Burn pass på SATS, som D Ö D A D E mig haha ? Alltså 2-3 gånger så ville jag bara släppa allt och lägga mig på golvet för jag var så trött haha, men jag kämpade på! Träning är ju tufft, det ska det vara och man kommer känna så många, många gånger – men då är det så otroligt viktigt att ständigt ha sitt varför i huvudet. Varför du började träna, varför gör du det här. Ha alltid ditt mål eller din anledning framför dig, det kommer hjälpa till att pusha dig när det känns som tuffast – det är verkligen blod, svett och tårar, men de är så värt det när de 45 minueterna är över ?

Ska springa förbi coop och handla lite middag – blir köttgryta idag – hämta ut mitt paket från H&M och sen hoppas att soffan kommit ? Men juste, jag har ju glömt att skriva om gårdagen! Pappa mådde bra och var sitt skrattiga glada jag som vanligt – så härligt, så det blev ett fint firande ändå. De bjöds på också en slags köttgryta och sedan tårta och bullar till efterrätt – men jag var så duktig och gjorde fruktsallad istället, det gjorde mig stolt som stod emot haha Av mig och Hjalmar så fick han två snygga skjortor som vi hoppas ska passa, och vi rörde oss sedan hemåt vid 22. En trevlig tisdag, grattis igen fina pappa, vila upp dig nu ?❤